Adres

Contact

Betalen dmv

Follow Us

  • Facebook Social Icon

Weerdweg 22, 5941AT,

VELDEN bij VENLO.

Tel.nr; 0031 77 4729035

Email; info@campingdeweerd.nl

www.campingdeweerd.nl

Show More

© 2016 door R. Jacobs;  Proudly created with Wix.com

      Welkom bij

      Camping de Weerd

      in Velden bij Venlo

Camping            de weerd

Waarom Stadscamping de Weerd in Velden bij Venlo?

Camping de Weerd een rustplaats voor het hele gezin, (geen camping voor alleenreizende jongeren) na 23.00uur is stilte en rust één van de voorwaarde.

U kunt bij ons terecht met uw tent, vouwwagen, camper of caravan, maar ook voor de huur van een Weerdhut en  Verhuurchalet.

Al wandelend of fietsend kunt U genieten van de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Maasduinen; er zijn diverse startpunten van het ANWB-fietsknooppunten routenetwerk om de hoek. Maar ook vindt u bij ons vele wandelroutes (0.a. het LAW-Pieterpad) welke nagenoeg bij de camping beginnen of deze op korte afstand passeren.

Heeft U geen fietsen meegebracht; geen probleem bij ons kunt u ze huren. Van kinderfiets tot dames of herenfiets al dan niet met ondersteuning al vanaf € 9.50 per dag.

Kijk hier voor een actief uitstapje in de Limburgse Maasduinen of hier wanneer u liever rustig wilt genieten van deze prachtige omgeving in Noord-Limburg rond Venlo.

Voor activiteiten van de camping zie onze "activiteitenkalender" en voor wat er in de nabije omgeving te doen is klik op "omgeving".

Onze camping ligt op 10 autominuten van de oprit naar de snelweg A67 die U binnen een paar minuten naar knooppunt Zaarderheike (Venlo) brengt en waar vandaan heel Europa aan uw voeten ligt. Indien het een dagje wat minder warm is kunt u ook in de auto stappen en binnen 1 uur bent u in Oberhausen, Essen, Roermond, Nijmegen of Eindhoven om te gaan funshoppen.Venlo is slechts 5 autominuten, of 4,5 km met de fiets.

Voor de kampeerplaatsen geldt dat het sanitair-gebouw is geopend van april t/m september.

We zijn bereikbaar  per email; info@campingdeweerd.nl of reserveren@campingdeweerd.nl danwel telefonisch 0031 77 4729035

Wij zijn aangesloten bij Recron en derhalve gelden naast het Nederlandse Recht ook de Recronvoorwaarden

KVK Venlo 17070950 BTWnr NL8196.77.371.B.01

 

Ontdek de omgeving
Nationaal Park  de Maasduinen

De mooiste fietsroutes in de omgeving

De mooiste wandelroutes 

naambord_ingang