Adres

Contact

Betalen dmv

Follow Us

  • Facebook Social Icon

Weerdweg 22, 5941AT,

VELDEN bij VENLO.

Tel.nr; 0031 77 4729035

Email; info@campingdeweerd.nl

www.campingdeweerd.nl

Show More

© 2016 door R. Jacobs;  Proudly created with Wix.com

Let op: Momenteel wordt er aan de site gewerkt waardoor het kan zijn dat deze niet helemaal optimaal werkt. Binnenkort ziet u hier een geheel vernieuwde site. Mocht u ons willen bereiken bel dan:

077-4729035

Im Moment wird an eine neue Internetseite gearbeitet. Es kann also sein das der jetzt nicht optimal funktioniert. Bald sehen Sie hier auch eine Deutsche Version. Falls Sie uns erreichen wollen, rufen Sie bitte an unter 003177-4729035

Welkom

Welkom bij Camping De Weerd

Camping de Weerd is de ideale plek voor het hele gezin, er zijn plekken voor onze jaargasten, maar er zijn ook steeds meer toeristen die de weg naar deze plek weten te vinden. Er zijn tent- en kampeerplaatsen, weerdhutten en chalets te huur. Dus of u nu een caravan, camper, tent of vouwwagen heeft, wij hebben een mooi plekje voor u. Het is hier heerlijk rustig, en u kunt genieten van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Op de pagina Venlo & omgeving kunt u hier alles over lezen.

Al wandelend of fietsend kunt U genieten van de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Maasduinen; er zijn diverse startpunten van het ANWB-fietsknooppunten routenetwerk om de hoek. Maar ook vindt u bij ons vele wandelroutes (0.a. het LAW-Pieterpad) welke nagenoeg bij de camping beginnen of deze op korte afstand passeren. Heeft U geen fietsen meegebracht; geen probleem bij ons kunt u ze huren.

Onze camping ligt op 10 autominuten van de oprit naar de snelweg A67 die U binnen een paar minuten naar knooppunt Zaarderheike (Venlo) brengt en waar vandaan heel Europa aan uw voeten ligt. Indien het een dagje wat minder warm is kunt u ook in de auto stappen en binnen 1 uur bent u in Oberhausen, Essen, Roermond, Nijmegen of Eindhoven om te gaan funshoppen.Venlo is slechts 5 autominuten, of 4,5 km met de fiets.

Wilt u graag een rondleiding over de camping? Bekijk dan onderstaand filmpje.

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt ons bereiken op:

info@campingdeweerd.nl of reserveren@campingdeweerd.nl

 0031 77 4729035

Wij zijn aangesloten bij Recron en derhalve gelden naast het Nederlandse Recht ook de Recronvoorwaarden

KVK Venlo 17070950 BTWnr NL8196.77.371.B.01

 

Een rondleiding op Camping De Weerd
Ingang